Eric - South West Evergreen Music

Lawyer
Ga naar de inhoud

Eric


Hallo, ik ben Eric.  Geboren in Goes dus dat maakt mij een rasechte Zeeuw.  Als kind zong ik altijd al graag, alleen hield ik me toen nog niet zo met muziek bezig. Die interesse kwam door mijn 2 jaar oudere broer die als kind al zijn geld uitgaf aan cd's. Doordat hij veel muziek draaide werd mijn interesse gewekt.
Opgegroeid op een oud gereformeerd dorp waren er niet veel mogelijkheden om iets met muziek te doen. Dat kwam pas later toen ik in Zierikzee woonde. Daar sloot ik me aan bij een jeugd popkoor en trok ik de stoute schoenen aan en ging ik zingen bij mijn eerste (blues)band in Dordrecht. Een paar jaar later volgde een allround coverband in Zierikzee. Jaren met veel plezier in gezongen en veel geleerd.
Op een gegeven moment kwam daar een einde aan (ik was inmiddels woonachtig in Goes) en na wat rondzwervingen in de muziek waar je veel dezelfde mensen tegenkomt (zo ook Harry) was daar het eerste contact.
Vanaf dat moment was er een goede klik en leerde ik ook Rudi (de gitarist) kennen. Het duurde niet lang of ik voegde mij bij deze club waar ik tot op heden met veel plezier mijn lucht kwijt kan… ;-) Veel muziek heeft mijn interesse, maar als je van Rock ’n Roll houdt ben je bij mij aan het goede adres…
Terug naar de inhoud